banner-oferte

Revelion 2019-2020, 31 Decembrie 2019, Redal Events Grand Ballroom

Timpul zboară, amintirile rămân! La Redal Events-Grand Ballroom pregătim din nou un cadru special pentru noaptea dintre ani! De aceasta data petrecerea este una tematica : RETRO PARTY ! Meniu variat, momente artistice și multe, multe surprize!
Redal Events Grand Ballroom este locul unde te poti bucura alături de cei dragi, intr-un ambient special, muzica de calitate, preparate atent alese si surprize pe măsura !

  Program artistic:
  ANDRADA & WTM BAND
  DJ MIRCEA MIHAILA

  Stati pe aproape urmeaza si alte surprize ;)

Va asteptam cu drag !

Informatii si rezervari : 0721.261.541

Solicita oferta:

Data rezervare
Numar persoane

banner-restaurant

Salon organizare Evenimente – Redal Events!

Anul 2013 a adus pentru Dvs. REDAL EVENTS, un salon de evenimente modern, o echipa de profesionisti si bucatari renumiti – pentru evenimente la cheie, la preturi extraordinare si cu solutii pentru cei mai pretentiosi clienti.

Va asteptam cu un sistem de lumini special. Sala noastra se poate colora practic in orice fel de culoare,de la lumina clasica pana la cele mai la moda culori: roz, albastru marin etc. Pentru cei mici avem pregatit un loc de joaca dotat dupa cerintele in materie. Locul de joaca se afla in cadrul salonului, copii putand fi astfel usor supravegheati.

Sala este modulara!! .. Putem gazdui evenimente incepand de la 80 de persoana pana la 280 de persoane, pentru aceasta am format o echipa perfectionista care sa fie atenta la toate detaliile si carea sa puna la punct orice aspect al evenimentului pe care il organizati. Salonul este disponibil pentru organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, aniversari), dar si pentru evenimente corporate.

Designul interior creeaza o atmosfera extraordinara si aduce un plus oricarui eveniment.

NOU !! Redal Events Grand Ballroom 

Seria surprizelor continua la Redal Events, prin inaugurarea unei noi Sali de Evenimente cu o suprafata modulara care poate gazdui intre 300 si 2000 de persoane, pozitionandu-se astfel ca fiind cea mai mare sala de evenimente din oras. Redal Events Grand Ballroom este locul ideal pentru momente de familie, petreceri corporate sau orice eveniment elegant de mare amploare!!!

Aveti incredere in noi si va vom rasplati pe masura!!!

FACILITATI Salon:

 • capacitatea salii pentru un eveniment cu ring de dans generos si loc pentru formatie: pana la 280 persoane.
 • parcare proprie: 150 masini
 • loc de joaca pentru copii in incinta locatiei.
 • vitrina speciala de prezentare pentru candy bar.
 • terasa acoperita
 • sistem de climatizare si ventilatie modern

BONUS: indiferent de evenimentul organizat beneficiati de aranjarea salii cu huse de scaune moderne,oglinzi masa décor,servetele si inele de servetele,numar masa,stativ intare,meniu pentru masa(mai putin aranjamentul floral)

banner-home

Bine ati venit

Fiecare drum are un inceput. Redal Events este rezultatul colaborarii dintre Redal cu cei mai buni experti din domeniu. Am dat importanta cuvenita celui mai mic detaliu si am invatat de la fiecare eveniment in parte ,urmand ca ulterior, incepand cu septembrie 2013 sa fiti invitati pentru a petrece clipe unice la unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Sibiu.
Ca firma cu experienta in event planning am intalnit oameni extraordinari, cu nevoi diferite si am invatat pe parcursul anilor sa respectam clientii prin munca noastra.
Am colaborat de-a lungul timpului cu multe locatii pentru evenimente iar acum vom pune in aplicare, impreuna cu voi, tot ceea ce a fost mai bun de la fiecare eveniment organizat de catre noi, pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment lipsit de griji.